Te-ai întrebat vreodată cum ar fi dacă am știi cum să cultivăm conștient și cu intenție stări de suflet hrănitoare? Stări de bine și de frumos.

Cum ar arăta realitatea noastră dacă nu am mai trăi din ego ci din inimă?

Ce s-ar schimba în fiecare dintre noi atunci când liniștea, seninul sufletesc, încrederea în noi și în viață, credința în Dumnezeu, și îndrăgostirea de ceea ce suntem, nu ar mai depinde de ce vine către noi din exterior?

Cum ar fi să ne creăm propria noastră oază de bucurie și energie?

Dacă ți-aș spune acum că ea este în fiecare dintre noi, m-ai crede?

Uită-te în inimă! Începe să cauți acolo. Nu te opri. Orice este atins de iubire se schimbă. Promit!

Eu sunt Ana-Maria Dimitrescu, coach profesionist acreditat ICF, Core Energy Coach & Conscious Life Creator. Ca și voi, îmi doresc să trăiesc o viață plină de sens și valoare, construită pe principii sănătoase și în armonie cu tot ceea ce sunt și pot să ofer celorlalți.

Misiunea mea este să ajut femeile să își descopere PUTEREA personală și să își construiască conștient o viață valoroasă care să reflecte cine sunt ele cu adevărat. Scopul misiunii mele: ca fiecare dintre femeile cărora le devin partener de drum în procesul de coaching, să își asume puterea personală și să trăiască din energia sinelui lor autentic și iubitor.

Mai multe despre mine, aici.

“Serile Anei, stări de suflet” reprezintă invitația mea de a fi ÎMPREUNĂ și a vă ghida într-o experiență de explorare a adâncurilor inimii voastre prin reflecție interioară, meditație și dialog, pentru a descoperi un nou mod de a fi în relație cu voi înșivă, cu ceilalți și cu viața voastră.

ÎMPREUNĂ este despre noi, femeile care se adună în cerc, pentru a învăța ce înseamnă să își construiască o viață centrată pe valorile inimii:

IUBIRE, IERTARE, COMPASIUNE, ÎNȚELEPCIUNE, BLÂNDEȚE IUBITOARE, REZILIENȚĂ ȘI RADIANTĂ.

ÎMPREUNĂ este o oportunitate pentru noi toate de face parte dintr-o comunitate care să ne susțină în dezvoltarea noastră umană și spirituală.

Intenția mea este ca fiecare dintre voi să se simtă conținută, inspirată și motivată să facă loc în viața sa pentru că inima să poată să vă arate cum să vă creați pe voi înșivă frumos, deplin, conștient. De ce inimă? Pentru că ea este leagănul conștiinței, pentru că prin inimă ne vindecăm, înțelegem suferința și cunoaștem adevărul, prin inimă dispersăm iluziile și depășim obstacolele, integrăm umbra și lumina din noi pentru a putea trăi conștient și autentic din energia a cine suntem cu adevărat.

Dacă ai ajuns până aici, înseamnă că și pe tine ceva te cheamă să fim Împreună.

Ce vom face?

În spațiul intim dintre inimile noastre vom:

-explora perspective heart-centered despre temele propuse lunar.

-face exerciții experiențiale menite să sporească conștientizarea de sine.

-deschide un dialog cald și onest despre ce ne limitează capacitatea de a fi centrați în inimă și de a acționa de acolo în deciziile noastre dar și în provocările pe care le întâmpinăm.

-realiza ritualuri de ancorare a virtuțiilor inimii.

-folosi meditații ghidate și rugăciune, poezie și inspirație literară pentru a putea să conținem în noi mai bine aceste virtuți.

-aduce în lucru journaling-ul ca mijloc de reflecție interioară.

Valorile pe care le vom adresa sunt: Iubirea, Compasiunea, Înțelepciunea, Iertarea, Blândețea iubitoare, Reziliența și Radianța.

La fiecare întâlnire vom lucra o anumită temă de viață și în această temă vom cultiva una dintre valorile inimii. Ariile sau temele de viață pe care le vom folosi ca un pământ fertil pentru virtuțiile/valorile alese sunt: stilul de viață, relațiile, starea de bine și leadershipul personal.

Mod de desfășurare:

Întâlnirile vor avea loc lunar, seara, în fiecare a 3-a săptămână din lună.

Tema cercului va fi anunțată cu o lună în avans. Toți participanții sunt încurajați să vină cu propriile lor perspective asupra temei propuse, inspirate fie din experiențe personale relevante, fie din literatură sau din viața de zi cu zi, astfel încât să poată îmbogăți experiența de grup.

În rolul meu de facilitator voi crea un spațiu sigur și conținător, unde voi modela o interacțiune în maniera coachingului de grup (întrebări, răspunsuri și reflecții), un dialog transparent și deschis, astfel încât să ne ajute să așezăm premizele unui mod de a fi centrat în inimă (heart-centered) și să învățăm cum putem să depășim obstacolele din calea iubirii, înțelepciunii, compasiunii, bunătății, iertării, rezilienței și puterii din noi.

Calea către inima noastră și bogăția de resurse pe care ni le oferă, cere de la fiecare dintre noi să ne folosim de voința proprie pentru a ne așeza în poziția celui care își simte, își trăiește angoasele, fricile, nemulțumirile și suferințele, astfel încât să reușim să le aducem în lumina virtuțiilor inimii pentru a fi transformate în ceea ce avem, fiecare în modul său, cel mai mult nevoie, aici și acum.

Ce beneficii poate aduce acest proces?

-recunoașterea și integrarea anumitor părți rănite ale sinelui nostru

-eliberarea de anumite gânduri care ne țin captive în ruminație

-asumarea responsabilității pentru ceea ce simțim

-iertarea și acceptarea vieții cu toate fațetele ei

-integrarea unei noi modalități de a iubi – nepolarizată, nedivizată, ci asumată, împărtășită și necondiționată

-armonizarea minții cu inima

-creșterea capacității de toleranță și dăruire

-redirecționarea energiei psihice către creștere și vindecare.

Te aștept dornică să te cunoști mai bine, deschisă spre a (te) învăța, curioasă să descoperi noi perspective de a fi, pregătită să îți lași gândirea provocată și supusă schimbării și să îți creezi o relație conștientă cu inima ta.

Te aștept să fim ÎMPREUNĂ cu iubirea din noi!